‘Matthijs de Ligt heeft zich vreselijk gestoord aan boze supporters’

Matthijs de Ligt speelt volgend seizoen voor de Italiaanse grootmacht Juventus. De transfer duurde geruime tijd en hij werd zelfs even weggezet als geldwolf. Iets wat hem volgens de Telegraaf mateloos heeft geirriteerd.

De krant bericht: “Dat er voor De Ligt een roerige periode ten einde is, staat vast. Wie de Golden Boy, het grootste voetbaltalent ter wereld, in Oranje, de Champions League én op nationaal niveau zag uitblinken, zou haast vergeten dat hij pas negentien jaar is. Alle perikelen, inclusief de ongenuanceerde, veelal anonieme commentaren op social media, rond een transfer naar een Europese topclub, brengen routiniers uit hun evenwicht. Laat staan een tiener, want dat is De Ligt gewoon tot 12 augustus aanstaande.”

Men vervolgt: “Zo zal het hem vreselijk hebben gestoord dat hij in bepaalde media en op internet werd uitgemaakt voor geldwolf. Kennelijk vanwege de reputatie van zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. Het klopt dat de Italiaan soms het bloed onder de nagels van clubbestuurders vandaan haalt en voor zijn spelers het onderste uit de kan haalt, maar door de voetballers zelf wordt hij alom geprezen om zijn vakwerk.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer