‘Ajax wil 28-voudig international zo snel mogelijk presenteren’

Nu Ajax Matthijs de Ligt heeft verkocht aan Juventus wil het snel zaken doen om zijn vervanger vast te leggen. Volgens het Algemeen Dagblad willen ze dan ook op korte termijn Edson Alvarez gaan presenteren als nieuwe aanwinst.

Het AD schrijft: “Binnen Ajax hield iedereen al maandenlang rekening met het vertrek van Matthijs de Ligt. In de afgelopen weken zocht de clubleiding dan ook op de achtergrond naar mogelijke vervangers. Daarbij is het vizier momenteel gericht op Edson Álvarez. De Amsterdammers willen de 21-jarige Mexicaanse verdediger van Club América op korte termijn presenteren.”

De krant vervolgt: “Álvarez, een 28-voudig international die in de voorbije weken met zijn land de Gold Cup won, heeft een gelimiteerde transfersom van 15 miljoen euro. Hij wordt eerst en vooral als vervanger van De Ligt gezien, maar kan op meerdere posities uit de voeten. Zo speelde hij afgelopen seizoen veelvuldig als controlerende middenvelder. Met Lisandro Magallán (25), Joël Veltman (27) en Perr Schuurs (19) heeft trainer Erik ten Hag ook nog drie andere opties voor de plek van rechter centrale verdediger.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!