BREAKING: ‘Dit verdient Ajax aan megatransfer De Ligt’

De kogel is dan eindelijk door de kerk. Matthijs de Ligt speelt volgen seizoen voor het Italiaanse Juventus. Clubwatcher Mike Verweij bracht het nieuws als eerste naar buiten en komt nu met meer informatie.

“Ajax bereikte zojuist een akkoord met de Italianen over de transfersom die volgens onbevestigde berichten rond de 70 miljoen euro (vast) zou liggen”, klinkt het. Daar kunnen dus nog bonussen bovenop komen.

“Het nieuws volgt op het eerdere nieuwtje dat De Ligt zaterdag niet meer met Ajax naar Oostenrijk hoefde te reizen voor het trainingskamp van de Amsterdammers. Ajax en Juventus wilden geen enkel risico meer nemen met de dure benen van Matthijs de Ligt (19).”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!