‘Ajax wil opvolger van De Ligt zo snel mogelijk presenteren’

Matthijs de Ligt vertrekt naar Juventus en dus is het Ajax eraan gelegen om snel een vervanger voor hem te regelen. En ze weten wie ze willen. De Mexicaanse mandekker Edson Alvarez moet de overstap gaan maken.

“Hij was klaar om op het vliegtuig te stappen richting Nederland”, vertelt Valentijn Driessen op de website van De Telegraaf. “Hij had een gelimiteerde transfersom en dat wil Ajax overmaken. De contacten met de speler zelf waren al gelegd. Er was al uitgewisseld wat hij moest verdienen en hoelang hij moest blijven.”

Driessen stelt dat er ‘alleen maar winnaars’ zijn na het vertrek van De Ligt. Alhoewel… “Er is één verliezer: Erik ten Hag. Hij moet dit gaan opvangen. Na afgelopen jaar zit hij met torenhoge verwachtingen.”

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer