‘Ajax bood 20 miljoen euro op speler van Torino’

Ajax heeft tevergeefs een bod van 20 miljoen euro geplaatst op Torino-verdediger Lyanco. Dit weet de de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio te melden. Het bod wer per direct naar de prullenbak verwezen door de club uit Turijn.

De Braziliaanse jeugdinternational kan in Turijn een sterk verbeterd contract gaan tekenen wat hem tot 2024 aan Torino zou verbinden. Zijn huidige contract loopt in 2022 af.

Lyanco kwam in 2017 over van São Paulo, maar mede vanwege blessureleed kwam hij nog nauwelijks in actie. Afgelopen half jaar kwam hij op huurbasis uit voor Bologna en won met Brazilië onder 23 het prestigieuze toernooi in Toulon. Hij wist afgelopen maanden dermate veel indruk te maken dat onder meer Ajax een bod op hem heeft uitgebracht. Ook AS Roma, Zenit Sint-Petersburg en PSV brachten zonder succes een bod uit.

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer