‘Ajax richt pijlen op groot talent uit MLS’

Ajax heeft interesse in een groot talent uit de MLS> Volgens het twitteraccount Transfers MLS gaat het om Frankie Amaya.

De Amerikaan is een achttienjarige aanvallende middenvelder. Bij FC Cincinnati, de nieuwe club van technisch directeur Gerard Nijkamp, is Amaya nog niet definitief doorgebroken, maar volgens het genoemde medium beschikt hij over een enorm potentieel.

Het is niet duidelijk of Ajax al concreet is en aan welke transfersom we moeten denken voor een eventuele overgang naar Amsterdam. De talentvolle middenvelder speelt overigens pas sinds kort voor Cincinnati, waar hij tot op heden tien duels in de MLS afwerkte.

 

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer