‘Kasper Dolberg zal niet gaan vertrekken bij Ajax’

Kasper Dolberg heeft een slecht seizoen gehad bij Ajax. Het jaar daarvoor excelleerde hij nog maar daarna viel hij ver terug. Toch denkt de Deense spits niet aan een vertrek bij de Amsterdammers.

In een interview met het medium Bold vertelt de spits dat hij absoluut niet tevreden is: “Nee, dat ben ik niet. Natuurlijk had ik graag wat meer gespeeld en bovendien had ik gewoon meer doelpunten moeten maken. Maar je moet ook naar het grotere geheel kijken, naar wat we als team hebben gedaan. Dat is het belangrijkste, en wat was het goed zeg.”

Dolberg wordt nog steeds begeerd door een aantal clubs uit de Europese subtop, waaronder bijvoorbeeld het Bayer Leverkusen van oefenmeester Peter Bosz. De international van Denemarken heeft echter nieuws voor de geïnteresseerde partijen: hij gaat de Johan Cruijff ArenA niet verlaten en richt zich al op volgend seizoen… “Ik zal echt beter moeten presteren, maar dat gaat lukken. Ik weet wat ik kan, maar nu moet het er nog uitkomen en ik heb alle vertrouwen dat dat gaat gebeuren.”

Eerst gaat de aanvaller genieten van een vakantie: “Ik heb een lange vakantie nodig en zal daarna topfit terugkeren naar Ajax. In de afgelopen jaren raakte ik steeds snel geblesseerd, waardoor ik de voorbereiding gedeeltelijk aan me voorbij moest laten gaan. Dat gaat me dit keer niet gebeuren.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer