‘Ajax-smaakmaker verrast en wil vertrekken uit Amsterdam’

Donny van de Beek is dit seizoen definitief doorgebroken bij Ajax. Naar verluidt heeft de middenvelder nu besloten dat het tijd is voor een volgende stap in zijn carriere.

Journalist Marcel van der Kraan laat bij het medium talkSPORT weten: “Van de Beek heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar de Premier League. Hij is een speler die uitstekend uit de voeten kan in de Engelse competitie en komt bovendien uit de jeugdopleiding op De Toekomst, daarnaast kan hij spelen op meerdere posities op het middenveld.”

Hij gaat verder: “Donny wil naar Manchester United of Tottenham Hotspur vertrekken en zijn zaakwaarnemer vindt dat wel een goede move, maar de interesse van die clubs moet zich nog wel materialiseren.” Het staat buiten kijf dat Ajax zich niet zonder slag of stoot neer zal leggen bij een vertrek van zijn smaakmaker. Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil de middenvelder juist een nieuw contract laten ondertekenen, zo konden we onlangs nog lezen. Vertrekt hij dan toch, dan zal dat minimaal voor 50 miljoen euro zijn.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer