AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘AS Roma komt met bod van 50 miljoen op Donny van de Beek’

AS Roma wil toch weer zaken doen met Ajax. Eerder gingen de transfers van Hakim Ziyech en Erik ten Hag naar die club toe mis. Maar nu willen ze wel slagen met de komst van middenvelder Donny van de Beek. Volgens het medium La Republicca hebben ze maar liefst 50 miljoen euro voor hem over.

Trainer Paulo Fonseca ziet in Van de Beek een welkome aanwinst, zeker gezien het beoogde 4-2-3-1 systeem, maar het is onzeker of de Roma-leiding daadwerkelijk 50 miljoen euro kan ophoesten. Om die reden is Florentino Luis van het Portugese Benfica als Plan B aangemerkt.

Van de Beek heeft al meermaals aangegeven best open te staan voor een nieuwe club. Echter, Ajax wil hem liever niet kwijt en zal anders de absolute hoofdprijs vragen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.