‘Ajax-target opweg naar opmerkelijke bestemming’

Volgens diverse Argentijnse media is Ajax-target Cristian Pavon opweg naar het Amerikaanse LA Galaxy. Boca Juniors zou volgens ESPN Argentina akkoord gaan met een transfersom van ruim 10 miljoen euro. Daar komt nog eens dertig procent bij doorverkoop bovenop. Pavón had eigenlijk een voorkeur voor Europa, maar lijkt nu dus te kiezen voor de Amerikaanse MLS.

LA Galaxy zal wel een van de drie ‘Designated Players’ moeten verkopen om Pavón te kunnen inlijven. Hoogstwaarschijnlijk is de Fransman Romain Alessandrini het slachtoffer. Zlatan Ibrahimovic en Jonathan Dos Santos, zijn immers zekerheidjes bij de MLS-club.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer