‘Ajax krijgt bod van 140 miljoen euro binnen’

De Franse grootmacht Paris Saint-Germain wil deze zomer uitpakken met de komst van Matthijs de Ligt en David Neres. Volgens diverse media heeft de grootmacht richting directeur voetbalzaken Marc Overmars gecommuniceerd dat men bereid is om 90 miljoen euro af te tikken voor de verdediger, maar die kan naar verluidt gaan en staan waar hij wil. Ook Liverpool, Manchester United, Juventus en het hierboven genoemde Barça zijn voor hem in de markt.

De Braziliaanse media weten daarnaast te vertellen dat Neres een belangrijk transferdoelwit is voor de beleidsbepalers in het Parc des Princes. De aanvaller kost zo’n 50 miljoen euro (Atlético Madrid bood 40 miljoen euro, maar werd afgewimpeld), maar die geldsom heeft de penningmeester van Paris Saint-Germain wel in kas. De totale kosten bedragen dus echter 140 miljoen euro…

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!