Daley Sinkgraven kan transfer naar ‘The States’ maken

Ajax-speler Daley Sinkgraven zou deze zomer een opmerkelijke transfer kunnen maken. Hij is namelijk in beeld bij een aantal clubs uit de MLS.

Het zou gaan om Colorado Rapids en twee andere MLS-clubs, zo stelt het Twitter-account MLS Supporters Germany. Zij zouden de verdediger annex middenvelder voor een halfjaar willen huren van Ajax. Ook Bayer Leverkusen en een club uit de Tweede Bundesliga hebben interesse.

Sinkgraven heeft nog een contract tot medio 2020 in Amsterdam. Het is onduidelijk of Ajax wil nadenken over een uitleenperiode voor de oud-speler van sc Heerenveen, die mede door blessureleed weinig in actie is gekomen.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer