Jeroen Verhoeven: ‘Dat ontbreekt er nog wel aan bij Ajax’

Jeroen Verhoeven stond in het verleden onder de lat bij Ajax. Hij is momenteel onder de indruk van het team van Erik ten Hag.

In een interview met Ajax Showtime stipt hij wel een pijnpuntje aan: “Volgens mij heb je te weinig klojo’s in het huidige team. Die echt zeggen waar het op staat. Ik ben echt een teamplayer en wil samen beter worden. Nu zie je nog iets te veel individuen. Maar dat kan nog komen natuurlijk. Ik zeg altijd: je hebt een Jan Wouters of een Frank Rijkaard nodig, mensen die het team verbinden.”

Verhoeven denkt dat Klaas-Jan Huntelaar en Daley Blind met hun routine belangrijk zijn in onze hoofdstad. “Ik denk dat het heel belangrijk is. Ik denk dat die goed kunnen corrigeren, want dat is nodig. Als jij alleen maar hoort hoe goed je bent, dan werkt dat niet. Je moet ook af en toe horen dat het niet zo werkt. Dus ik denk dat dat heel goed is en hopelijk ook gebeurt. Dat zie je nu ook wel groeien. Aan het begin van het jaar zag je nog veel individuen, en nu zie je toch dat het team samen strijdend is. Er zit een opbouw in.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!