Frenkie de Jong levert vrije dag vrijwillig in

De selectie van Ajax had gisteren een vrije dag maar Frenkie de Jong was wel op het trainingscomplex te vinden. Hij liet zich behandelen aan zijn heup in de hoop om de wedstrijd tegen Excelsior te halen.

De Telegraaf weet: “Frenkie de Jong doet er alles aan om morgen bij Excelsior te kunnen spelen. De middenvelder van Ajax leverde gisteren zijn vrije dag in om zich te laten behandelen bij fysiotherapeut AndrĂ© van Alphen. Vandaag ondergaat hij een test en verwacht hij de groepstraining te hervatten.”

Veel Ajacieden zullen na deze week uitvliegen voor allerlei interlands en oefenmeester Erik ten Hag wil de periode goed afsluiten. “We willen winnen, maar dat geldt voor elk duel. Het is een pittige wedstrijd tegen een getergde tegenstander, die op Woudestein lastig is te bespelen.” Hij weet wel hoe dat moet. “Door ons eigen spel te spelen en het enthousiasme van Excelsior te beteugelen. Zorgen dat zij niet de energie krijgen.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!