OPVALLEND: ‘Matthijs de Ligt neemt hele opmerkelijke transferbeslissing’

Matthijs de Ligt lijkt bezig aan zijn laatste seizoen als speler van Ajax. Italiaanse media weten nu te melden dat een opmerkelijke beslissing heeft genomen over zijn toekomst.

Calciomercato schrijft namelijk dat de international van het Nederlands elftal twee prominente grootmachten zal afwijzen: het Spaanse FC Barcelona en het Engelse Manchester City. Hij zou namelijk besloten hebben dat hij voor het Italiaanse Juventus wil voetballen. De Oude Dame heeft ook een streepje voor vanwege de goede relatie met zaakwaarnemer Mino Raiola, die de belangen van De Ligt behartigt.

De regerend landskampioen van de Serie A en werkgever van spelers als Cristiano Ronaldo en Paulo Dybala is zeer concreet geïnteresseerd in een samenwerking met de Ajacied. Rond de interland die Oranje een tijdje geleden afwerkte in en tegen Italië zou De Ligt zelfs al rondgeleid zijn door het stadion van Juventus… Bij de desbetreffende topclub kan hij in de leer bij Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci, die behoorlijk op leeftijd beginnen te raken. Men zou 50 tot 60 miljoen euro overhebben voor zijn handtekening.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer