BREAKING: ‘Man City wil waanzinnige deal sluiten met Ajax’

Manchester City is onlangs in opspraak geraakt vanwege de financial fair play regels. Ze krijgen een onderzoek aan hun broek. Toch lijkt het de club weinig te deren, want ze willen een waanzinnige deal sluiten met Ajax. Dit weet The Daily Mail te melden.

Onlangs werd bekend dat voorzitter Aleksander Čeferin van de Europese voetbalbond de Citizens hoogstpersoonlijk heeft geholpen met het omzeilen van de financiële regels waar alle Europese clubs mee te maken hebben. Dat kan natuurlijk niet door de beugel en het krijgt vermoedelijk wel een staartje. Dat betekent echter niet dat de clubleiding in het Etihad Stadium al bibbert, want men zou totáál niet bang zijn voor de UEFA.

Sterker nog, het bovengenoemde medium weet dat City niet in gaat binden op de transfermarkt. De grootmacht is bereid om 70 miljoen euro over te maken voor Frenkie de Jong van Ajax en heeft óók concrete interesse voor diens ploeggenoot Matthijs de Ligt, die misschien net iets minder kost. Er wordt gesproken van een totaal transferbedrag van 120 tot 140 miljoen euro, óndanks de Financial Fair Play-beslommeringen van de Premier League-topclub.

 

 

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer