Toby Alderweireld: ‘Alleen dan wil ik terugkeren bij Ajax’

Toby Alderweireld houdt momenteel goals tegen bij Tottenham Hotspur maar genoot zijn opleiding bij Ajax. Een terugkeer sluit hij dan ook niet uit maar hij heeft wel een voorwaarde.

De centrumverdediger vertelt: “Zeg nooit nooit. Ik heb daar een fantastische tijd meegemaakt. Ik ben een paar keer kampioen geworden, we hebben de derde ster veroverd, dat zijn mooie herinneringen. Er is wel een voorwaarde als ik terugkeer en dat is dat ik iets toe te voegen heb. Dat gaat niet met houten benen natuurlijk.”

Waar het België van de 29-jarige Alderweireld al een tijdje actief is aan de top, heeft Oranje natuurlijke magere jaren achter zich. Gisteren zag de verdediger het Nederlands elftal echter weer tekenen van leven geven. “Een frisse wind. Het is realistisch voetbal. Af en toe terugzakken en in de counter iets doen. Maar ook aan de bal was Oranje sterk. Het ziet er positief uit.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer