‘Ajax vraagt dit bizarre bedrag voor Matthijs de Ligt’

Clubs die Matthijs de Ligt deze zomer willem kopen van Ajax zullen diepe zakken moeten hebben.

Eerder schreven de Italiaanse media nog dat de jonge international van het Nederlands elftal ongeveer 50 miljoen euro moest kosten, maar in de afgelopen zomer kwam er al een bod binnen bij directeur spelerszaken Marc Overmars. Tuttomercatoweb komt dan ook met een andere lezing: de Amsterdammers willen graag een record breken. De Ligt mag weg als hij wil vertrekken, maar dan zal hij wel de duurste verdediger aller tijden moeten worden.

Dat betekent dat de geïnteresseerde clubs zoals bijvoorbeeld FC Barcelona en Juventus weten waar ze aan toe zijn: ze zullen meer dan 84,5 miljoen euro moeten betalen voor de Ajacied. In Amsterdam gaat men hoogstwaarschijnlijk een lucratief jaar tegemoet, want ook Frenkie de Jong zou meer dan 80 miljoen euro kosten.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer