‘Ambitieus Southampton wil grote deal sluiten met Ajax’

Southampton wil een poging wagen om een speler van Ajax over te nemen. Het gaat om Kasper Dolberg die al enige tijd op de radar staat van de Premier League-club. Dit weet het medium alciomercato te melden.

De Deense spits is na bijna een jaar blessureleed eindelijk weer helemaal fit en heeft in een paar weken tijd direct veel indruk gemaakt. Southampton ziet de aanvaller als de ideale versterking voor de voorste linie en zou bereid zijn om ver te gaan.

Ook Napoli is nadrukkelijk in de markt voor Dolberg, die in Amsterdam nog een contract heeft tot medio 2021. Ajax wil de Deense international echter niet kwijt en de verwachting is dan ook dat de telefoon niet eens wordt opgenomen wanneer het bod lager is dan 40 miljoen euro.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer