AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Feyenoord richt pijlen op voormalig Ajacied’

Volgens Voetbal International heeft Feyenoord interesse in Jan-Arie van der Heijden. De 27-jarige verdediger is transfervrij na zijn vertrek bij Vitesse. Daar stond hij de laatste vier seizoenen onder contract. De Rotterdammers zijn opzoek naar defensieve versterking.

Van der Heijden is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax, waar hij in zijn jonge jaren gold als groot talent. In Amsterdam debuteerde hij in 2007 ook in het profvoetbal, maar van een grote doorbraak kwam het nooit. Twee jaar later stapte hij over naar Willem II, om vervolgens aan de slag te gaan bij Vitesse. In Arnhem was hij de afgelopen jaren een onbetwiste basisklant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.