AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Lazio wil deze week de komst van Ricardo Kishna afronden’

De transfer van Ricardo Kishna van Ajax naar Lazio Roma lijkt deze week afgerond te worden. De Italianen betalen een transfersom van rond de drie miljoen euro voor de vleugelaanvaller. Dit weeet het medium Corriere dello Sport te melden.

De verwachting is dat Kishna snel een medische keuring ondergaat, waarna hij een contract tekent en aansluit bij Lazio, dat nu in voorbereiding op het seizoen 2015/’16 is. Bij de Romeinen spelen ook de Nederlanders Edson Braafheid, Stefan de Vrij en Wesley Hoedt. Laatstgenoemde werd onlangs transfervrij overgenomen van AZ.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.