AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Frank de Boer: ‘Alles aan gedaan om Ricardo Kishna een succes te laten worden’

Het ziet ernaar uit dat Ricardo Kishna zijn laatste wedstrijd als speler voor Ajax heeft gespeeld. De vleugelaanvaller en trainer Frank de Boer botste de laatste tijd meerdere malen met elkaar. Een transfer naar Lazio Roma lijkt nu nabij te zijn. Volgens De Boer valt hem weinig te verwijten.

“Ik heb het gevoel dat ik er alles aan gedaan heb om Kishna te laten slagen”, vertelt De Boer tegen het ANP. “Of het een goed moment voor hem is om nu al naar het buitenland te gaan? Zo denkt hij er volgens mij zelf wel over.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.