AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘FC Barcelona was helemaal klaar met Messi, en wilde hem verkopen’

Het had niet veel gescheeld of Lionel Messi was bezig geweest aan zijn laatste seizoen bij FC Barcelona. De Catalanen waren de onderhandelingen over zijn nieuwe contract spuugzat. Dit weet AS te melden.

Messi praat al ruim een half jaar met Barcelona over een nieuw contract, maar een paar weken geleden zaten de onderhandelingen muurvast. De Argentijn bleef met aanvullende eisen komen en Barça zag een samenwerking niet meer zitten. Dat ging zelfs zo ver, dat de club de zaakwaarnemer van Messi heeft laten weten dat de aanvaller voor een bedrag van 250 miljoen euro verkocht mocht worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.