AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Van Gaal wil vleugelflitser van Ajax meenemen naar United’

Louis van Gaal zal een deze weken worden gepresenteerd als nieuwe trainer van Manchester United. Eerst gaat hij nog proberen met het Nederlands Elftal te vlammen op het WK in Brazilie. De oefenmeester heeft al contact gezocht met Ajax en de zaakwaarnemer van een zeer gewaardeerd talent. Van Gaal wil namelijk niemand minder dan Ricardo Kishna meenemen naar Old Trafford. Dit weet Football Direct News te melden. De vleugelflitser heeft nog een contract tot 2016.

De aanvaller zou de kans krijgen om een seizoen lang mee te trainen op Old Trafford, waarna hij verhuurd zou moeten worden aan een ploeg uit de Premier League. Op die wijze hoopt Van Gaal Kishna klaar te stomen voor een lange en succesvolle carrière bij United. De aanvaller speelde tot dusver acht duels in de Eredivisie namens Ajax en wist één keer te scoren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.