AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Spurs is houding van De Boer zat, en schakelt over naar nieuwe trainer’

Tottenham Hotspur is niet te spreken over de afwachtende houding van Frank de Boer. De Londenaren willen hem graag aanstellen als nieuwe hoofdtrainer, maar De Boer lijkt bij Ajax te willen blijven. Nu is Juventus-trainer Anotonio Conte in beeld gekomen om Tim Sherwood op te volgen. Dit weet Football Direct News te melden.

De Italiaan pakte onlangs de derde landstitel op rij met Juventus, maar zou open staan voor een vertrek bij de Oude Dame. Woensdag zinspeelde Conte op een vertrek. “Afgelopen seizoen sneuvelden we in de kwartfinale van de Champions League en nóg deed men alsof we gefaald hadden”, was hij kritisch op de torenhoge verwachtingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.