AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet het enkele weken doen zonder Siem de Jong’

Een bittere tegenslag voor Ajax-trainer Frank de Boer. Na de enkelblessure van Kolbeinn Sigthórsson, viel dinsdagavond Siem de Jong bij het Nederlands elftal uit met een blessure aan zijn hamstring. Bij de regerend landskampioen heerst nu de vrees dat de aanvoerder enkele weken uit roulatie zal zijn.

Ajax speelt volgende week de belangrijke wedstrijd in de Champions League tegen FC Barcelona en de Amsterdammers vrezen ervoor de Catalanen te moeten bestrijden zónder De Jong. Woensdag zal de middenvelder terugkeren bij Ajax en zal zijn bovenbeen onderzocht worden door de medische staf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.