AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Luuk de Jong: ‘Overgang naar Ajax is geen optie voor me’

Het gaat Luuk de Jong niet bepaald voor de wind bij zijn club Borussia Mönchengladbach. Toch denkt de spits nog niet aan een vertrek.

De afgelopen maanden werd De Jong vaak in verband gebracht met een overgang naar Ajax, waar ook zijn broer Siem onder contract staat. De Jong gaat tegenover Voetbal International in op de onrust rond zijn persoon.

“Ajax heb ik dit jaar al zo vaak gehoord. Vrienden hebben daar al zoveel grappen over gemaakt. Maar een vertrek bij Gladbach is nog niet aan de orde”, vertelt De Jong over de geruchten. De spits legt uit waarom een overgang naar de Amsterdammers geen optie is, wat hem betreft. “Bij Ajax zou ik de concurrentie moeten aangaan met mijn broer Siem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.