AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax en PSV strijden in januari weer om Zakaria Labyad’

Zakaria Labyad keert mogelijk toch terug in de Eredivisie. De Marokkaanse aanvaller zit momenteel op een zijspoor bij Sporting Portugal en mag in de winter vertrekken. Volgens Talksport gaan Ajax en PSV in januari de concurrentie aan met onder meer Fulham om Labyad weg te halen uit Lissabon.

Afgelopen zomer zouden de twee Nederlandse topclubs al een poging ondernomen hebben om Labyad terug naar de Eredivisie te halen. Het kwam voor beide clubs niet tot een transfer, waarop Labyad ook na het verstrijken van de transferdeadline teleurgesteld in Portugal zou blijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.