AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax dichtbij aantreken van Kroaat Miroslav Bicanic’

Ajax heeft het plan om de jeugdopleiding op korte termijn opnieuw met een Europees toptalent te versterken. Diverse media melden dat de Amsterdammers een akkoord hebben met NK Osijek over de zestienjarige Silvio Anocic. In gesprek met Ajax Showtime bevestigt zaakwaarnemer Miroslav Bicanic de interesse van Ajax, maar noemt hij een akkoord voorbarig.

“Anocic staat in de belangstelling van meerdere clubs”, zegt de directeur van de Marmis Football Agency. “Internazionale en Parma hebben al interesse getoond, maar volgens mij nog geen bod uitgebracht bij de club. Afgelopen week was er een delegatie van Ajax op bezoek bij NK Osijek. Het is nu aan de clubs. Ik weet nog niet of er een deal is en moet dus afwachten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.