AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

De Boer: ‘Boerrigter niet al te zelfkritisch’

Het ontbrak Derk Boerrigter aan geluk en zelfkritiek, zo meent Ajax-trainer Frank de Boer. De aanvaller raakte geblesseerd aan zijn rug, wat volgens de coach vooral pech was. Echter, het stukje zelfkritiek had Boerrigter meer mee kunnen doen, zo vindt De Boer.

“Ik heb hem veel kansen gegeven, maar het kwam er niet uit”, zegt De Boer in gesprek met NUsport. “Hij voelde zich niet lekker, omdat Fischer hem voorbij was gestreefd. En Andersen zat erachter. Daar zagen we meer toekomst in. Oké, wat doe je dan met iemand die teleurgesteld is? Hij heeft ook best pech gehad met blessures. En hij was niet heel zelfkritisch.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.