AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Vanavond Zweden – Portugal, Nederland – Colombia en Belgie – Japan! Kijk live naar deze wedstrijden en WIN 1840 eurootjes!

Vanavond staan er weer legio leuke wedstrijden op het programma. Zo maken Zlatan Ibrahimovic en Cristiano Ronaldo uit wie er naar het WK gaat. Spelen Nederland en Belgie oefeninterlands tegen respectievelijk Colombia en Japan. En strijden Engeland en Duitsland tegen elkaar. Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Bet-at-Home! Zij hebben de rechten om deze wedstrijd uit te zenden via haar website. Als je bij hun een account aanmaakt dan krijg je maar liefst tot 50 euro gratis wedtegoed! Het enige wat je moet doen is je in te schrijven en een storting te doen! Zij verdubbelen deze dan PER DIRECT voor je met een extra 50 euro! Ook krijg je dan voor de rest van je leven toegang tot de Live streams! Zo kun je bijvoorbeeld alle wedstrijden uit de Primera Division, Serie A, Turkse competitie en de Bundesliga wekelijks voor niets bekijken! Klik nu hier om nu een account aan te maken en maak kans op honderden euro’s! En dit met een risicoloze weddenschap!!

Hieronder ziet u de noteringen van bookmaker Bet-at-home voor de wedstrijd Zweden – Portugal:

  • Zweden wint: 2,60
  • Gelijkspelletje: 3,10
  • Portugal wint: 2,60

Hieronder ziet u de noteringen van bookmaker Bet-at-home voor de wedstrijd Nederland – Colombia:

  • Nederland wint: 2,00
  • Gelijkspelletje: 3,30
  • Colombia wint: 3,35

Hieronder ziet u de noteringen van bookmaker Bet-at-home voor de wedstrijd Belgie – Japan:

Mocht je dus willen inzetten op drie gelijkspelletje na 90 minuten voetbal? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug. Als je hier je bonus voor gebruikt, dan zou je zomaar 50 x 3,10 x 3,30 x 3,60= 1841,40 euro kunnen winnen! En dit met een volkomen risicoloze weddenschap!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.