AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘PSV in contact met Gladbach over tijdelijk overgang van Luuk de Jong’

De interesse van PSV in Luuk de Jong lijkt steeds serieuzere vormen aan te nemen. Volgens De Telegraaf hebben de Eindhovenaren namelijk al contact gezocht met Borussia Mönchengladbach om informatie in te winnen over het broertje van Ajax-speler Siem de Jong.

Borussia Mönchengladbach heeft eerder al aangegeven dat het niet uitsluit dat de voormalig speler van FC Twente in de winterse transferperiode vertrekt. Een van de ploegen die serieus geïnteresseerd is geraakt, is PSV. De club kan de komende tijd namelijk niet beschikken over Tim Matavz en houdt de situatie van De Jong nauwlettend in de gaten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.