AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Frank de Boer: ‘Eerder trainer van PSV dan van Feyenoord’

Frank en Ronald de Boer erkennen beiden dat het niet uitgesloten is dat ze ooit eens trainer van PSV of Feyenoord zullen worden. Frank, die momenteel Ajax coacht, vindt het moeilijk om te zeggen waar zijn toekomst zal liggen. Wel heeft hij een voorkeur.

“Ik denk dat ik na Ajax eerst de stap naar het buitenland zou maken. En als Ajax als ik terugkom niet vrij is, dan zou ik eerder voor PSV dan voor Feyenoord kiezen”, aldus Frank de Boer in gesprek met NUsport. “Niet eens zozeer door mijn gevoel naar Feyenoord toe, maar eerder andersom. Dat wordt heel lastig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.