AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-target Tom Ince verkiest Liverpool boven Ajax’

Het ziet er naar uit dat Ajax geen kans heeft om Paul Ince binnen te halen. Dit weet Sport Direct News te melden. De 21-jarige Engelsman wil in zijn vaderland blijven en zou op het punt staan om zich te verbinden aan Liverpool, waar hij ook al in de jeugdopleiding speelde. De Amsterdammers waren tijdens de afgelopen zomerperiode geïnteresseerd in de vleugelaanvaller.

Momenteel speelt Ince zijn wedstrijden voor Blackpool en daar is hij in het bezit van een aflopend contract. De Engelse club wil hem daardoor mogelijk al in de winterstop verkopen, omdat hij anders transfervrij gaat vertrekken bij The Seasiders. Liverpool-trainer Brendan Rodgers liet al diverse malen doorschemeren geïnteresseerd in hem te zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.