AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Johan Cruijff: ‘Joel Veltman is een speler met extreme kwaliteiten’

Bondscoach Louis van Gaal kreeg de afgelopen week de nodige kritiek van oud-voetballers over het selecteren van Joël Veltman. Johan Cruijff kan de oproep van de Ajacied echter goed begrijpen, met het oog op het naderende WK en mogelijke blessures.

“Ja, het is snel, maar je zit met een opbouw van een Nederlands elftal”, zegt Cruijff in het Algemeen Dagblad. “Over zeven maanden begint het WK. Dit is weer iemand van wie je denkt: hé, die heeft toch extreme kwaliteiten. En het is een oefenduel, waarom zou je het niet doen?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.