AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘City wil bankzitter Alderweireld naar Manchester halen’

Manchester City wil zijn defensieve zorgen verkleinen door Toby Alderweireld in januari naar Engeland te halen, dat schrijft Metro. De Belgische verdediger speelt sinds dit seizoen bij Atlético Madrid, maar komt in de Spaanse hoofdstad nauwelijks aan de bak. City heeft op zijn beurt defensieve problemen en ziet in Alderweireld een goedkoop alternatief.

City kreeg deze week het nieuws te verwerken dat aanvoerder Vincent Kompany nog langer buitenspel zal staan met een blessure aan zijn lies, terwijl ook Joleon Lescott met de nodige pijntjes kampt. Zodoende heeft City alleen Martin Demichelis of Matija Nastasic als centrale verdedigers in de selectie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.