AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Advertorial: Dit wordt het mooiste seizoen ooit!

Het nieuwe seizoen is net drie wedstrijden onderweg, en iedereen is weer blij dat het begonnen is!

Het nieuwe seizoen biedt nieuwe kansen, en het ziet ernaar uit dat dit seizoen de mooiste in de geschiedenis gaat worden. En dat kan ook niet anders, aangezien Nederland Voetballand wordt aangemoedigd door ING. Net als iedereen in ons landje is ING trots op ons voetbal en dat willen ze aanmoedigen. Vandaar dat ze naast hoofdsponsor van het Nederlands Elftal ook hoofdsponsor zijn van het Nederlandse voetbal. Door van alles te organiseren op voetbalgebied, steunen zij iedereen die voetbalt.

ING: Dit wordt het mooiste seizoen ooit!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.