AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-scout Steen Olsen bekijkt Zweedse doelman

Ajax-scout John Steen Olsen heeft van Ajax de opdracht gekregen om Pär Hansson te bekijken. De doelman van Helsingborg zal zo goed mogelijk beoordeeld worden, dit laat de scout aan Zweedse media weten.

Ajax is op zoek naar een tweede doelman na het vertrek van Maarten Stekelenburg. De onderhandelingen met NEC (Jasper Cillessen) en VVV Venlo (Dennis Gentenaar) verlopen alles behalve goed.

Manager Jesper Jansson vindt de interesse van Ajax in Hansson niet zo gek. “Hansson is op dit moment de beste keeper van Zweden. Ik ben op dit moment niet bang dat hij al verloren is voor Helsingborg door een transfer, maar we zullen zien wat er gaat gebeuren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.