AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax test kopsterke spits Fanendo Adi

Fanendo Adi komt opnieuw op proef bij Ajax. De lange spits van AS Trencin werd in 2010 getest door Frank de Boer bij de A1, nu is hij in beeld als extra aanvaller voor het eerste team.

Ajax is op zoek naar een kopsterke spits en de 1.93 meter lange aanvaller zou wellicht in dat plaatje passen. De twintigjarige aanvaller van de Slowaakse club van ex-Ajacied Tscheu La Ling is door de Amsterdammers uitgenodigd voor een test, zo meldt De Telegraaf.

In mei 2010 werd Adi ook al getest bij Ajax. Samen met ploeggenoot Jorge Salinas kreeg de spits de kans een contract af te dwingen bij de Amsterdammers. Onder De Boer nam Adi deel aan het internationale toernooi Copa Amsterdam, maar tot een transfer kwam het niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.