AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Nieuw contract voor Ajax-talenten

Lorenzo Ebecilio en Aras Özbiliz hebben een dag na de 2-0 overwinning van Ajax op Feyenoord goed nieuws gekregen. De Amsterdammers willen verder met het twee buitenspelers, die dit seizoen een kans hebben gekregen bij het eerste.

De negentienjarige Ebecilio is in het bezit van een aflopend contract, maar hoeft zich geen zorgen te maken over zijn toekomst. “We hebben de intentie uitgesproken om langdurig met hem door te gaan”, zo zegt assistent-trainer Danny Blind in gesprek met De Telegraaf. “Komende week proberen we dat gestalte te geven met een verbintenis tot de zomer van 2015.”

Özbiliz, die dit seizoen drie competitieduels speelde voor Ajax, heeft nog een contract tot de zomer van 2012. Ajax wil dat echter openbreken en opwaarderen. “Dat heeft hij in onze ogen verdiend”, zo zegt Blind.

Naast de twee flankspelers die dit seizoen aansloten bij de selectie, wil Ajax ook verder met twee talenten die nog niet in het eerste team actief waren. De negentienjarige spits Geoffrey

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.