AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax en PSV melden zich bij zaakwaarnemer Gudjohnsen

Eidur Gudjohnsen wordt begeerd door zowel Ajax en PSV, althans dat weet De Telegraaf vrijdag te melden. Volgens het dagblad is de voormalig aanvaller van Barcelona door zijn zaakwaarnemer op de hoogte gesteld van de interesse van de Nederlandse clubs.

Momenteel staat Gudjohnsen onder contract bij Stoke City. Deze verbintenis loopt echter aankomende zomer af. Erg gelukkig is de 32-jarige aanvaller bij zijn huidige werkgever niet. In het eerste seizoenshelft kwam hij in de competitie slechts vier maal in actie als invaller.

Gudjohnsen is in zijn voetbalcarrière voor verschillende grote clubs uitgekomen. Zo speelde hij onder meer voor Chelsea, Barcelona en Tottenham Hotspur. Ook kwam de IJslandse international al eerder uit voor PSV. Tussen 1995 en 1997 speelde hij al voor de club uit de Lichtstad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.