AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Van Basten schuift aan bij topoverleg Ajax

Als het aan Johan Cruijff gaat Marco van Basten weer iets voor Ajax betekenen. Samen met Piet Keizer en Rik van der Boog hebben de twee afgelopen week wederom gesproken over de toekomst van de Amsterdammers.

Daarnaast had ook Frank Rijkaard een invitatie van Cruijff ontvangen. De voormalige vedette van Ajax was echter verhinderd.

Cruijff ziet voor Van Basten en Rijkaard een rol in het technisch platform wat de hij wil creëren bij de Amsterdammers. Zo zouden ze de club van adviezen kunnen voorzien en de hoofdtrainer kunnen steunen naar de buitenwereld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.