AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

De Boer wil contract voor 2,5 jaar bij Ajax

Frank de Boer heeft de wens uitgesproken eerst een contract voor tweeënhalf jaar te tekenen bij Ajax als hoofdtrainer. De interim-trainer volgde onlangs Martin Jol op en won prompt de wedstrijden tegen AC Milan (0-2) en Vitesse (0-1). Derhalve hoopt de ex-verdediger dat het vertrouwen wordt omgezet in een vast contract, meldt Voetbal International.

De in Hoorn geboren oefenmeester kruist met de Amsterdammers donderdag in het kader van de KNVB-Beker de degens met AZ. Hierna gaat De Boer om de tafel met voorzitter Uri Coronel en algemeen directeur Rik van den Boog, om de plannen voor de toekomst te bespreken. Het ligt in de lijn der verwachting dat De Boer ‘gewoon’ aanblijft als eindverantwoordelijke van de hoofdstedelingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.