AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

C1000 strikt Johan Cruijff

C1000 en Johan Cruijff slaan de handen ineen. C1000 gaat de voetbalplaatjesactie ‘Stars of Football’ houden, waarvan de opbrengst naar de Johan Cruijff Foundation gaat.

Dat hebben C1000 en Johan Cruijff vrijdagmiddag bekendgemaakt. Klanten van C1000 kunnen vanaf 27 december ‘Stars of football’-plaatjes verzamelen. Dat zijn 55 verschillende kaarten met foto’s van topvoetballers uit heden, verleden en de toekomst. Nederlands bekendste voetballer Johan Cruijff maakt ook deel uit van de collectie, alsmede Marco van Basten, Dennis Bergkamp de gebroeders De Boer en vele anderen.

De kaarten kunnen worden verzameld in een speciaal album, waarin de legendarische Cruijff pagina 14 heeft. De albums kosten in de C1000-winkels één euro, waarvan de helft voor de Johan Cruijff Foundation is. Die stichting wil de jeugd laten bewegen middels sport en spel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.