AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

FC Groningen ziet af van Daley Blind

FC Groningen heeft besloten om af te zien van Daley Blind. Algemeen directeur Hans Nijland heeft laten weten geen zaken meer te doen met Ajax over de verdediger. Dit omdat volgens de bewindsman de Amsterdammers niet aan hun afspraken houden.

“Ajax zou ons afgelopen week informeren over de situatie van Daley Blind, maar dat is niet gebeurd”, vertelt Nijland in gesprek met De Telegraaf. “Ondanks toezeggingen hebben we niets gehoord vanuit Amsterdam of van de familie Blind. Ik heb er daarom niet veel vertrouwen in dat Blind alsnog naar FC Groningen komt.”

“Het is graag of niet. Als Blind liever ergens anders speelt, is dat ook goed”, gaat hij verder. “Maar in Groningen zijn we wel gewend afspraken na te komen: zeg wat je doet en doe wat je zegt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.