AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Van Wolfswinkel wacht op Ajax

De kans bestaat dat Ricky van Wolfswinkel toch geen operatie hoeft te ondergaan. De aanvaller kwam afgelopen woensdag in het Europa League-duel met Liverpool verkeerd terecht en moest per brancard het verd verlaten.

In eerste instantie werd er gedacht dat de spits onder het mes moet. “Vrijdag volgt verder onderzoek, maar de verwachting is dat de breuk met rust kan genezen”, zei Foeke Booy, technisch directeur bij de Domstedelingen, in gesprek met de Telegraaf.

De beleidsbepaler hoopt dat de oud-speler van onder meer Vitesse na de winterstop weer fit is. “De blessure is heel verveld, maar het is een geluk bij een ongeluk dat de winterstop eraan komt. Ricky richt zich op de competitiehervatting tegen Ajax (23 januari, red.)”, aldus Booy.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.