AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax mogelijk laatste klus van Van Gaal

Trainer Louis van Gaal van Bayern München sluit een terugkeer bij Ajax niet langer uit. De geboren Amsterdammer liet in de Duitse krant Bild vrijdag optekenen dat hij na zijn huidige verbintenis met de Duitse club, die loopt tot medio 2012, nog één contract zal ondertekenen.

,,Daarbij zijn er drie mogelijkheden”, aldus Van Gaal. ,,Of ik blijf bij Bayern, of ik word nog één keer bondscoach, of ik keer terug bij Ajax, maar dan wel als technisch directeur.”

Van Gaal sloot lange tijd een terugkeer bij Ajax uit omdat hij naar eigen zeggen tot op het bot beledigd zou zijn bij de club. Nu lijkt er toch een kans dat hij terugkeert in Amsterdam. ,,Ik wil tot mijn 65e werken. Daarna stop ik. Dan wordt de generatiekloof te groot.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.