AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Kennedy weg bij Ajax

Ajax en Kennedy Bakircioglu hebben in goed overleg het contract ontbonden. De Zweed stond drie jaar onder contract bij de Amsterdammers.

,,Toch heb ik drie mooie jaren bij Ajax beleefd”, zegt Kennedy. ,,Hoewel het sportief misschien wat tegenzat heb ik hier wel veel geleerd. Ook van de kritiek die ik zo nu en dan heb gekregen. Dat heeft me uiteindelijk sterker gemaakt. Van al die ervaringen hoop ik nu in mijn verdere carrière voordeel te hebben.”

Kennedy speelde 53 officiële duels in het shirt van Ajax. Daarin kwam hij zeven keer tot scoren. Zijn belangrijkste treffer maakte hij op 19 februari 2009 tijdens het UEFA Cup-duel met Fiorentina. Met een fraaie pegel schoot hij Ajax destijds naar de overwinning. ,,Aan die avond bewaar ik prachtige herinneringen. Het was zowel een mooi als een belangrijk doelpunt. Het is fijn als je op die manier van waarde kan zijn voor je team.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.