AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Almere City wil viertal spelers van Ajax huren

Almere City wil een viertal spelers van Ajax huren. Om welke spelers het gaat is niet bekend.

Ajax heeft met Almere City, voorheen FC Omniworld, een samenwerkingsverband. De club kan de spelers niet dwingen om naar Almere te verhuizen, benadrukt Hans van der Zee. “Ajax kan spelers wel willen verhuren, maar ze bepalen zelf of ze dat ook doen”, aldus Ajax’ hoofdscout in het WK-café van Radio Noord-Holland.

Almere City begint donderdag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat trainer Henk Wisman dat met vijftien voetballers gaat doen, namelijk tien contract- en vijf amateurspelers. Wisman hoopt dat hij zijn selectie nog kan versterken. “Het is nog even afwachten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.