AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Kennedy Bakircioglu naar Racing Santander

Kennedy Bakircioglu zet zijn carriere zo goed als zeker voort bij Racing Santander. De aanvaller heeft een voorcontract getekend bij de Spaanse club.

Bij de bekendmaking van Kennedy’s transfervrije status liet Ajax donderdag al weten dat de Primera División de voorkeur van de speler genoot als zijn nieuwe bestemming. “Het lijkt me geweldig om in de Primera Division te gaan voetballen. Je speelt daar sowieso twee keer per seizoen tegen Barcelona en Real Madrid. Prachtig toch?”, sprak Kennedy toen over zijn toekomst.

Santander speelde zich vorig seizoen met een kleine marge veilig voor de degradatie uit de Spaanse competitie. De Verdiblancos haalden met verdedigers Francis en Domingo Cisma reeds twee nieuwe krachten voor het nieuwe seizoen. Kennedy droeg eerder de clubkleuren van Assyriska, Hammarby, Iraklis Saloniki en FC Twente.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.